Tragedie în Timiș pentru o familie din Caraș-Severin. Mama, tatăl și fiul morți într-un teribil accident

Trei oameni au murit după un grav accident rutier produs în localitatea Belint din județul Timiș, miercuri după-amiază, 1 august.

Potrivit informațiilor prezentate de poliție un autoturism înmatriculat în Caraș-Severin a intrat pe contrasens, din motive necunoscute, și a lovit în plin un autocamion care se deplasa regulamentar.

În urma accidentului, trei persoane aflate în autoturism au murit. Impactul a fost atât de puternic încât și autocamionul s-a răsturnat. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru persoanele din autoturism.

Cele trei victime ale accidentului petrecut, miercuri, la Belinț, în Timiș, sunt membri ai aceleași familii: mamă, tată și fiul de 30 de ani a anunțat Observator TV.

Cei trei erau din Teregova, județul Caraș-Severin, și se întorceau acasă de la Timișoara.Vezi mai jos imagini de la locul accidentului.

UPDATE: Conform ultimelor informații primite, șoferul de 30 de ani era nepotul celor doi pasageri și nu fiul acestora. Nepotul îi așteptase pe cei doi la aeroportul din Timișoara acolo unde aceștia aterizaseră după un concediu petrecut în Germania. Din păcate, drumul lor către casă s-a sfârșit tragic…

De același autor

Related Articles