Horoscop 1 august 2018

144

Horoscop 1 august 2018 – Berbec

Graba ta continuă, aceea care te îndeamnă să mergi drept spre anumite avantaje pe care le doreşti neapăraţ se poate dovedi o capcană periculoasă.

Horoscop 1 august 2018 – Taur

Este important să temperezi acele porniri, de moment sau nu, care te îndeamnă să încalci voinţa celorlalţi, în special a celor din familie, mizând pe faptul că nu vor reacţiona.

Horoscop 1 august 2018 – Gemeni

Agitaţia inutilă care te cuprinde azi trebuie înţeleasă corecţ ca să nu te complici şi mai mult. Vrei să recuperezi timpul pierduţ dar nu alegi cele mai inteligente soluţii.

Horoscop 1 august 2018 – Rac

Eşti dispus să respecţi autoritatea unui superior sau a cuiva din familie, dar numai în anumite condiţii, cât mai avantajoase pentru tine. S-ar putea să nu iasă totul aşa cum vrei tu.

Horoscop 1 august 2018 – Leu

Există riscul să intri în conflicte cu cei din anturajul apropiat, deşi tu spui că intenţia ta nu e deloc asta. Contează foarte mult tonul folosit şi argumentele pe care le ai.

Horoscop 1 august 2018 – Fecioară

Sub pretextul că tu ai mai multe probleme, refuzi să participi la rezolvarea unora dintre complicaţiile care au dat bătăi de cap celor din familie.

Horoscop 1 august 2018 – Balanţă

S-ar putea să exagerezi puţin cu susţinerea unor păreri proprii, refuzând să asculţi ce au de spus ceilalţi, care poate sunt mai experimentaţi în problemele cu care te confrunţi.

Horoscop 1 august 2018 – Scorpion

Ai nevoie de o schimbare de atitudine faţă de muncă, dar şi faţă de propria stare de sănătate. Îţi risipeşti energia în prea multe direcţii, majoritatea negative.

Horoscop 1 august 2018 – Săgetător

Te ocupi de cei dragi sau de ceea ce ţi-e drag să faci, ca să compensezi toată presiunea care vine de la persoanele din anturaj care ar vrea să se amestece în viaţa ta.

Horoscop 1 august 2018 – Capricorn

Relaţiile de familie – sau ce a mai rămas în picioare din ele după atâtea lupte – sunt esenţiale pentru ceea ce intenţionezi să construieşti de acum înainte.

Horoscop 1 august 2018 – Vărsător

Te poate cuprinde o revoltă izvorâtă din nemulţumirile adunate, suficient cât să crezi că trebuie să te eliberezi de responsabilităţi, ca să fii liber.

Horoscop 1 august 2018 – Peşti

Îţi lipseşte confirmarea valorii proprii, din diverse motive, şi acest impas te poate atrage în capcana de a aştepta de la ceilalţi aprecieri sau laude.