Accident teribil la Oradea. Patru surori lovite de o mașină pe trotuar

Patru tinere surori au fost rănite sâmbătă, 28 iulie,  pe un trotuar din orașul Oradea de o maşină care circula cu viteză mare, condusă de un şofer în vârstă de 20 de ani. Două dintre fete au ajuns, în urma impactului, sub autoturism, a transmis  MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, Ioana Lascău, a declarat că cele patru victime erau din localitatea bihoreană Sălard.

”În Oradea a avut loc un accident soldat cu 4 victime. Un bărbat de 20 de ani, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Polonia pe o stradă din municipiu, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum iar astfel, pe un carosabil umed, a pierdut controlul direcţiei, autorismul a lovit o bordură şi a pătruns pe trotuar, acroşând patru persoane din localitatea bihoreană Sălard. În urma accidentului, o tânără de 20 de ani şi o minoră de 8 ani au ajuns sub autoturism şi au suferit multiple leziuni, o altă fată de 12 ani a suferit leziuni grave şi alta de 14 ani a suferit leziuni uşoare”, a spus Lascău.

Victimele au primit îngrijiri medicale şi au fost transportate la spital, poliţiştii continuând cercetările în acest caz.

Cele mai citite

Related Articles