[VIDEO-FOTO] Gata vacanța pentru handbalistele reșițene! S-au reunit azi pentru noul sezon în Divizia A

284

Echipa feminină divizionară A, CS Universitatea Reșița s-a reunit astăzi la stadionul de atletism din cartierul Lunca Bârzavei. Zece handbaliste s-au aliniat la primul antrenament coordonat de profesorul Cristian Busuioc.

A fost o primă ședință de pregătire, la care studentele reșițene au încercat să se acomodeze cu efortul. Același va fi programul până la finalul săptămânii, când, duminică, reșițencele vor pleca în cantonament pe Litoral.

Lotul CS Universitatea Reșița nu a suferit mari modificări, după cum a afirmat antrenorul Cristian Busuioc:

„Ne pregătim de noul sezon competițional în care se pare că vom avea un nou sistem competițional, cu mai multe serii.  Am păstrat, în mare, efectivul de anul trecut. Este un lucru pozitiv și pe lângă sportivele pe care le-am avut la dispoziție în sezonul trecut, avem în momentul de faţă două noutăţi în lot. Este vorba despre Larisa Şerban şi Maria Ilea, jucătoare care au terminat junioratul la Liceul cu Program Sportiv Sebeş şi care au evoluat sezonul trecut, cu dublă legitimare, la Cisnădie. Vom parcurge câteva zile în care ne vom de pregătire pe stadion, după care, în perioada 30 iulie-7 august vom efectua un stagiu pe Litoral”, a spus Cristian Busuioc.

În lot mai sunt așteptate câteva jucătoare, astfel încât să fie cât mai competitiv în noul sezon. Obiectivul echipei reșițene este și anul acesta o clasare cât mai sus în al doilea eșalon handbalistic al țării.

Cristina Corocan