CSM Reșița a terminat nedecis primul amical al verii

Primul amical al şcolarilor s-a terminat nedecis. Partida dintre ASU Poli Timişoara şi CSM Reşiţa s-a încheiat 2-2.

Pentru echipa din Valea Domanului au marcat Taciuc în minutul 32 şi Staicu cu două minute înainte de finalul primei reprize din penalty.

Reşiţenii mai aveau programat un amical la acest final de săptămână cu CNS Cetate Deva, însă a fost anulat.


Echipa de fotbal din liga a III-a, CSM Reșița se află în perioada de pregătire, iar la final de săptămână are programat primul meci amical. Au trecut aproape două săptămâni în care reșițeni au desfășurat antrenamente, de luni fiind în cantonament la baza proprie. În această perioadă o serie de jucători s-au aflat în probe la echipa din Valea Domanului, unii au rămas, iar alții nu s-au ridicat la așteptările oficialilor reșițeni.

Vineri, 20 iulie echipa rosso-neră are programat primul meci la Timișoara cu formația ASU Politehnica. Meciul va începe la ora 18.00.

Această primă parte a pregătirii de vară a fost dedicată selecţiei jucătorilor, o perioadă în care antrenorul Octavian Benga a dorit să se edifice asupra calităţii jucătorilor.

Meciul de sâmbătă, 21 iulie dintre  CSM Școlar Reșița și CNS Cetate Deva a fost anulat, deoarece formația hunedoreană nu poate onora cu prezența.

”În prezent lotul echipei e creionat în proporţie de 80%”, spune antrenorul principal al reșițenilor, Octavian Benga.

Cristina Corocan

Cele mai citite

Related Articles