Vânătorii de pe Valea Cernei au un nou sediu administrativ, care va fi inaugurat în Băile Herculane!

233

Vânătorii de pe Valea Cernei au un nou sediu administrativ, care va fi inaugurat mâine (miercuri 18 iulie), la ora 12.00, în prezența conducerii AJVPS Caraș-Severin. Noul sediu este amenajat la parterul unui bloc din apropierea Pieței Agroalimentare, în Zona Blocuri a orașului Băile Herculane.

Am terminat lucrările la sediul pe care-l avem în proprietatea AJVPA Caraș-Severin pentru Clubul de Vânătoare din Băile Herculane!  Avem două săli – una pentru personalul clubului și o sală pentru ședințe -, avem hol, grup sanitar, bucătărie, mobilier nou, aer condiționat, deci avem condiții bune! Este o bucurie pentru noi, fiindcă de atâția ani ăncercăm să achiziționăm un sediu care să fie al nostru și, în sfârșit, acum am reușit să rezolvăm și problema aceasta! Investiție bună, mare și toți se bucură!, ne-a declarat ing. Ionică Rostescu-Bojinescu – secretarul Clubului de Vânătoare Băile Herculane din cadrul AJVPS Băile Herculane.

Odată cu inaugurarea noului sediu al vânătorilor, în premieră va avea loc în Băile Herculane ședința trimestrială a AJVPS Caraș-Severin. Odată la trei luni are loc ședința de consiliu, în care se dezbat anumite probleme legate de activitatea AJVPS Caraș-Severin. Cu ocazia inaugurării sediului și ca toți membrii consiliului să vadă sediul, am organizat ședința la Herculane!, ne precizează ing. Ionică Rostescu-Bojinescu.

Paul-Sever SMADU