Horoscop 15 iulie 2018

Horoscop 15 iulie 2018 Berbec

Berbecul astăzi nu va fi destinat să se simtă confortabil la un eveniment de familie. În timp ce toate rudele tale vorbesc una cu celalaltă cu nerăbdare, cu tine nu va vorbi nimeni. Printre rudele voastre nu va fi nimeni gata să vă privească cu un zâmbet prietenos. Poate că motivul pentru acest lucru este dezacordul rudelor cu o decizie recenta. Schimbarea muncii, mutare neprogramată sau altă decizie importantă pe care aţi făcut-o fără a le consulta. Evidenţ afişezi o oarecare tristete, dar in interior iti rade sufletul ca nu te bate nimeni la cap.

Horoscop 15 iulie 2018 Taur

Taurul astăzi va trebui să uite de planurile lor de recreere. Toţi banii pregătiţi pentru petrecerea de duminică, trebuie să îi cheltuiţi pentru îngrijirea unei rude apropiate. Poate fi membru în vârstă al familiei dvs., care se confruntă cu probleme majore de sănătate. Nu-l învinuiţi pentru tot ce s-a întâmplat astăzi. Respectaţi vârsta lor şi tot ce a făcut această persoană pentru dvs., în timp ce energia şi puterea le-a fost redată, mulţumită dvs. Nimic nu poate înlocui acest lucru, cu atât mai puţin o petrecere..

Horoscop 15 iulie 2018 Gemeni

Gemenii astăzi nu sunt sfătuiţi să se odihnească. Ar trebui să caute cele mai energice şi mai interesante activităţi. Comunicaţi, vizitaţi locurile care vă plac cel mai mulţ faceţi legături noi şi aveţi experienţe noi. Dacă soţul / soţia nu aprobă acest tip de petrecere a timpului liber, nu le lăsaţi deloc dorinţele tiranice să vă macine pe dinăuntru. Lăsaţi-i, dacă doresc, să stea acasă singuri, în timp ce mergeţi în căutarea noutăţii şi distracţiei.

Horoscop 15 iulie 2018 Rac

Această duminică va aduce Racului atenuarea problemelor de lungă durată. În sfârşiţ veţi ajunge împreună cu o persoană care a ţinut o mare gelozie împotriva dvs. timp de câteva luni sau săptămâni. Nu, persoana încă nu te va ierta, chiar dacă începe să comunice cu tine pe subiecte neutre. Voi decideţi că acesta este primul pas spre o reconciliere pe termen lung şi nu veţi greşi. Seara, se va desfăşura un dialog între voi, care va uşura povara şi vă va face să uitaţi de ce sa întâmplat.

Horoscop 15 iulie 2018 Leu

Leul pe 15 iulie 2018 ar trebui să viziteze un eveniment . Acţionaţi cât mai natural posibil, ceea ce nu vă va face să vă îngrijoraţi de cei din jurul vostru, fiind persoane total necunoscute. Răsplata acestei vulnerabilităţi pentru dvs. va fi o cunoaştere uimitoare. Personalitatea voastră luminată va atrage interesul unui membru frumos al sexului sexul opus. El se vor apropia de tine, va spune “Bună ziua”, după care veţi începe să vă apropiaţi inexorabil. Nu acum, dar puţin mai târziu, veţi crea un cuplu frumos şi iubitor.

Horoscop 15 iulie 2018 Fecioară

Fecioara din 15 iulie 2018 va dori schimbări în viaţa sa. Doriţi să vă distraţi, vă rugăm să nu uitaţi de lucruri de bază, cum ar fi protecţia. Trebuie să fiţi conştienţi de faptul că apropierea de altcineva nu va aduce nimic bun dacă nu vă protejaţi sufletul. În cel mai rău caz, o persoană care te-a fermecat se poate dovedi a fi frauduloasă, iar daunele vor dura atât în portofel, cât şi în inimă. Încearcă întâi să te documentezi despre un potenţial partener. Internetul îţi stă la dispoziţie.

Horoscop 15 iulie 2018 Balanţă

Balanţa astăzi va fi uimită de acţiunea celeilalte jumătăţi. Partenerul dvs. va transfera o sumă mare în contul bancar al unei organizaţii caritabile sau va oferi asistenţă similară celor dezavantajaţi. Aveţi o privire nouă asupra persoanei de lângă care aţi petrecut mult timp şi veţi înţelege – acum nu trebuie să vă faceţi griji cu privire la viitorul dvs. Veţi înţelege că, în timp ce această persoană sensibilă şi plină de compasiune este aproape de dvs., nu veţi avea probleme.

Horoscop 15 iulie 2018 Scorpion

Scorpionii azi nu se obosesc să-şi îndeplinească obligaţiile începând de foarte dimineaţă. Răspunzi unor oameni apropiaţi de tine, ei neputând să rezolve singuri o problemă delicate. Mulţumirea ta sufletească este răsplata. Totul se destramă, iar când vă întoarceţi acasă, vă veţi afla în epicentrul unui mare scandal. Rudele vă vor acuza de egoism şi de secrete. Tu, în imposibilitatea de a te justifica, ia poziţia unei persoane jignite. Acum, rudele tale, nu tu, te vor gândi cum să-ţi ceară scuze.

Horoscop 15 iulie 2018 Săgetător

Această zi nu va aduce Săgetătorului vreo bucurie deosebită, nici experienţe dureroase. Veţi face faţă eliminării tuturor problemelor minore din viaţa de zi cu zi, care s-au acumulat în exces în timpul săptămânii de lucru. Seara, eşti epuizată pe canapea şi te hotărăşti să te scufunzi în vizionarea unui program de divertisment. Vă va ajuta să vă luminaţi această înclinaţie obositoare şi veţi termina ziua cu un zâmbet fericit.

Horoscop 15 iulie 2018 Capricorn

Capricornii în această duminică sunt destinaţi să facă un pas mai aproape de realizarea visului lor îndelungat. Veţi fi interesat de o persoană pe care aţi dorit-o mult timp să o numiţi perechea sufletească. Adevăraţ în timp ce între voi veţi fi doar un contact online, cu cât mai repede decideţi să traduceţi această comunicare într-o realitate, cu atât este mai mare şansa ca această comunicare să crească în ceva mai mult. Gândeşte-te cu atenţie la aspectul tău şi du-te curajos în luptă şi cucereşte această cetate impregnabilă.

Horoscop 15 iulie 2018 Vărsător

Varsatorul pe 15 iulie 2018 nu va putea ignora imperfecţiunile căsătoriei sale sau ale romantismului lor. Veţi compara relaţia dvs. cu imaginea idilică pe care aţi văzut-o în casa rudelor dvs. îndepărtate. Înainte de a-l bâzâi indignat pe partenerul dvs., gândiţi-vă din nou – ce doriţi să obţineţi? Trebuie să vă daţi seama că acea imagine amuzantă a idilului de familie este doar o înşelăciune şi că în relaţia pe care o consideraţi standardul de aur nu există o armonie completă.

Horoscop 15 iulie 2018 Peşti

Pestii astazi vor fi incantati si surprinşi de fapta uneia dintre rudele lor indepartate. Într-o conversaţie telefonică, vă împărtăşiţi visul vechi cu această rudă, plângându-vă că nu puteţi acumula suma necesară pentru a efectua achiziţia vieţii tale. Puţin mai târziu, veţi primi un mesaj de la banca dvs. Acest mesaj vă va spune că contul dvs. a primit un transfer destul de mare. Expeditorul va fi persoana cu care tocmai v-aţi împărtăşit planurile intime.

De același autor

Related Articles