[FOTO] Mioara Gheleşan și incredibila sa poveste de viaţă în această seară de la ora 22!

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea.
Frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24 ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor.

În această seară,de la ora 22, ne întâlnim cu o poveste de viaţă a unui om care a ştiut să învingă şi să depăşească încercările destinului devenind şi mai bun şi mai frumos, în al cărui suflet lacrimile au lăsat urme, dar niciodată loc de prăbuşire. Mioara Gheleşan este o carte deschisă pentru fiecare dintre noi, o mărturie vie că Frumosul salvează lumea.

Mioara Gheleşan este asistentă medicală cu specialitatea balneofiziokinetoterapie şi recuperare.
A învăţat la Liceul Sanitar Timişoara şi este originară din
comuna Topleț, Caraș-Severin.

Mărturiseşte despre viaţa sa:

„În această seară  despre mine, despre onoare, despre emoție, despre prietenie. Și o fac ca să îmi fiți alături.
Mi-am dedicat acești ani amintirii fiului meu, am scris ceea ce am învățat, ceea ce am simțit și am încercat să alin durerea tuturor părinților care au copii îngeri.
În acest an am evadat oarecum din tipar și am incercat să scriu și despre altceva, decât durere. Despre natură, despre oameni, despre locul unde m-am născut și trăiesc în continuare. Dar cel mai mult scriu despre durere, despre cum poți să o invingi, despre cum înveți să trăiești cu ea. Îmi dedic poezia și proza tuturor celor care au copii îngeri, celor care își fac timp în fiecare zi să citească ce scriu și au cuvinte atât de calde și pline de emoție, oameni frumoși , greu încercați de destin, ca și mine,pe care simt că-i cunosc de o viață, chiar dacă nu ne-am intalnit niciodată. Și asta este cel mai important, să te poți lega de oameni, simțindu-le doar sufletul”.

La numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62 puteți intra în direct cu invitata noastră, Mioara Gheleșan

Emisiunea se difuzează live pe pagina de facebook Radio România Reșița

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

De același autor

Related Articles