#CustomReşiţa introduce autobuzul de noapte

1047

Un autobuz de noapte cu program special pentru cărăşenii care doresc să ajungă la evenimentele prilejuite de Custom Reşiţa.

Cu prilejul evenimentelor care se desfăşoară la Reşiţa cu ocazia zilelor oraşului Societatea de transport urban TUR pune la dispoziţia publicului călător, în noaptea de vineri, 6 iulie spre sâmbătă, 7 iulie un autobuz care va circula pe străzile principale ale urbei după un program special.

Gelu Ardeleanu – directorul serviciului de transport urban a precizat pentru Radio Reşiţa că, autobuzul va circula pe ruta cuprinsă între MOL şi Piaţa Republicii în intervalul orar 0 şi 15 minute – 4 şi 20 de minute:

“Punem la dispoziţia călătorilor un autobuz articulat care va avea un program special până aproape de dimineaţă. Vom avea un autobuz de la MOL până în Piaţa Republicii, plecarea este 00.15 cu sosire la 00.50 în Muncitoresc. Următorul autobuz va pleca la ora 01.30 de la MOL şi va ajunge în Piaţa Republicii la 02.05. Următoarea cursă va fi la 02.45 de la MOL cu sosire în Muncitoresc la 03.20 şi ultima cursă va fi efectuată la 03.50 din MOL şi va circula până în Marginea unde va ajunge la ora 04.20”. 

Ultima cursă care va avea capătul de linie în cartierul Marginea, va pleca în cursa normală prevăzută în organigrama de transport a zilei de sâmbătă.

Gelu Ardeleanu a mai spus că, autobuzul de noapte va circula doar pe raza municipiului şi va opri în staţiile cunoscute de publicul călător. (Hardy Cvoica)