Două variante pentru Poiana Golului!

1314

În noua locaţie din Poiana Golului din municipiul Reşiţa unde începând din această după-amiază se vor desfăşura o serie de ateliere moto&bike şi de tatuaje, dar şi concerte rock, publicul spectator interesat poate ajunge pe două variante.

Pietonal, accesul se face din Valea Domanului pe drumul de lângă blocurile ANL pe un traseu lărgit şi iluminat pe timpul nopţii, iar cu mijloacele de transport prin cartierul Doman.

Organizatorii manifestărilor, Primăria municipiului, au declarat pentru Radio Reşiţa că, ambele trasee sunt marcate cu indicatoare, iar cei care doresc să ajungă în platoul de deasupra municipiului de pe Bârzava, să urmărească şi să respecte cu stricteţe marcajele amplasate. În plus, pentru concertele care vor avea loc pe timpul nopţii, pe raza oraşului va circula un autobuz, pus la dispoziţie de Consiliul Local.

Pentru mulţi, locaţia va fi o adevărată surpriză, ţinând seama de altitudinea la care este situată şi de peisajul deosebit. În plus, terenul nu este accidentat, iarba a fost cosită, lăstărişul a fost îndepărtat, drumul lărgit şi pietruit, condiţii excelente pentru campare şi locuri de parcare.

(Hardy Cvoica)