Custom Reşiţa – programul zilei de vineri

621

Custom Reşiţa continuă!

În Centru civic între orele 16:45 şi 18:15 este programată Parada motocicletelor! Traseul este stabilit pe ruta Kaufland -Bulevardul Republicii – Triaj- Bulevardu A.I. Cuza – Centrul Civic – Valea Domanului – platou Doman.

Tot după-amiază, din Centrul civic la Reşiţei va porni Parada “SkirtBike”, acţiune pentru prima oară în municipiul de pe Bârzava. Reşiţencele şi nu numai sunt invitate la o experienţă de neuitat! Evenimentul va avea loc vineri, 6 iulie de la ora 17.00. Plecarea este din Centrul Civic al municipiului Reşiţa. Radio Reşiţa organizează acest eveniment împreună cu Primăria Reşiţa şi Asociaţia Bike Attack Reşiţa. O escală va fi făcută în Parcul de locomotive pentru fotografii. A doua escală va fi la cofetăria Cremissimo, pentru un moment dulce. Se va ajunge la Kaufland, apoi retur în Centrul civic.

De la ora 19 până la ora 21, tot în centru se vor deschide Ateliere pentru copii şi adolescenţi.

De la ora 21 vor putea fi urmărite live concertele susţinute de RUBY şi  WHAT’S UP.

În Parcul Cărăşana, de la ora 19 este programat spectacolul pentru copii Hansel şi Gretel, animaţie stradală pentru cei mici şi o sesiune foto cu personajele de poveste.

În Poiana Golului vă aşteaptă o seară de excepţie! Vor fi organizate ateliere de custom moto&bike şi de tatuaje, de la ora 18 fiind programate concertele susţinute de The Outsiders, Red Flame, Cristi Iakab & The Road Band, Cactus Jack – Serbia, Melmac Riders- Serbia, Zdob şi Zdub, Emeric Imre & Jimmi L Laco.

Orchestra condusă de Rică Vulpe va fi prezentă în Parcul Tricolorului din Govândari. De la ora 19, iubitorii folclorului autentic se vor putea delecta în voie. Programul se va deschide cu un moment coregrafic susţinut de Ansamblul Folcloric Bârzava, coregraf: Petrică Bagiu, coordonator artistic Maria Aghescu. Pe scenă vor evolua: Mirabela Delia, Ansamblul Folcloric Bârzava, Ionică Ivan, Ansamblul Folcloric „Romanaţi” al Centrului Cultural Municipal Caracal, coregraf Cristian Velea şi maestrul coregraf Florian Teodorescu. După ora 21 vor evolua Ansamblul Folcloric Bârzava şi Camelia Bojin Ceocu.

Seara folclorică, de la ora 22, va fi încheiată de Nicu Novac.