[FOTO] Monica Pop, binecunoscutul medic oftalmolog, prieten al artiștilor este invitatul emisiunii Boema,de la ora 22:15

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea.
Frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24 ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor. Împreună şi în Centenarul Marii Uniri suntem o familie ce ţine candela cuvântului aprinsă cu bucurie.

Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.
În această seară, de la ora 22:15, „vă deschide ochii” cu povestea sa de viaţă, cu harul pe care-l are în a vindeca şi bucura oamenii din jurul său, dr. Monica Pop, un mare  prieten al artiștilor.

Monica Pop este un medic oftalmolog român, absolventă a Universității de Medicină și Farmacie din București. Este născută într-o familie de medici. Are funcția de Manager General al Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice București. Este cadru didactic universitar din anul 1983, în prezent Profesor Universitar. Este căsătorită cu Dr. Ing. chimist Mircea Pop, cercetător la Academia Română și au o fiică, Letiția.

Este cel mai vechi director de spital din Capitală la ora actuala , din aprilie 1994.Este membru titular al Comisiei de disciplină a Colegiului Medicilor din Municipiul București.

Vom afla povestea sa de viață , principiile după care se ghidează și bineînțeles ce își dorește pentru România în Centenarul Marii Uniri.

“Iubesc radioul decând exist, iar ascultătorilor Radio România Reşiţa le doresc să fie mereu alături de dumneavoastră, să vă asculte în permanenţă şi să preia şi din gândurile noastre câte puţin dacă se poate şi dacă gândurile noastre le convin şi le plac.Vă mulţumesc tare mult”, ne-a mărturisit la ceas aniversar distinsul medic şi om de cultură, Monica Pop.

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

Cele mai citite

Related Articles