Accident de circulație, marți după-masă, pe autostrada Timișoara – Lugoj. O persoană a fost rănită, după ce un autoturism s-a lovit de un autotren, iar apoi s-a răsturnat peste parapetul de pe mijlocul șoselei.

Accidentul s-a produs pe autostrada Timișoara – Lugoj, pe sensul de mers spre Lugoj, imediat după Topolovățu Mare. Pompierii spun că autovehiculul s-a răsturnat peste parapetul din mijlocul autostrăzii, după ce s-a lovit de un autotren. Trei persoane erau în interior la momentul impactului, spun salvatorii, însă numai una a fost rănită și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

ISU Banat a trimis în zonă o autospecială de lucru cu modul de descarcerare și patru subofițeri. De asemenea, la fața locului s-au deplasat și polițiștii de la autostrăzi. Oamenii legii fac acum verificări pentru a stabili modul în care s-a produs accidentul.

Alin Datcu
După mai bine de 20 de ani (mai ceva ca în romanul lui Dumas) de când am intrat pentru prima oară într-o cabină de emisie, radio-ul încă mă fascinează şi-l redescopăr în fiecare zi. Acest fapt mă încântă cu atât mai mult cu cât ştiu că o fac alături de voi, ascultătorii noştri.