[FOTO] George Lăpădat este invitatul emisiunii “De vorbă cu România frumoasă”, de la ora 21:00

Frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24 ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor. Împreună  suntem o familie ce ţine candela cuvântului aprinsă cu bucurie.

În fiecare seară de sâmbătă, marţi sau joi  aducem în casele voastre oameni şi idealurile lor, astfel încât sub semnul prieteniei să putem spera la o viaţă mai bună şi mai frumoasă, pentru a depăşi împreună toate încercările la care ne-a supus pandemia.

Fiecare dintre ascultătorii radioului reşiţean poate fi într-o zi oaspetele nostru, ACASĂ, pe frecvenţele Radio România Reşiţa.

Oameni despre care ştim sau oameni care îşi încep un drum în viaţă, cu toţii fac parte din România frumoasă, iar scopul nostru este de a redescoperi sensibilitatea sufletească şi dorinţa de a fi împreună prin poveştile lor de viaţă, în care fiecare ne regăsim mai mult sau mai puţin.

În această seară, de la ora 21:00, la emisiunea “De vorbă cu România frumoasă” ne reîntâlnim cu  tânărul nostru prieten, George Lăpădat, student eminent, absolvent şi un român care a impresionat  Statele Unite ale Americii, atunci când a studiat timp de un an.

Ca un adevărat lider al generației sale , George Lăpădat a fost Preşedintele Consiliului Şcolar al Elevilor la Liceul Teoretic Traian Vuia Resita, Preşedinte la Consiliul Județean al Elevilor Caraș-Severin și P.R. la Centrul de Tineret Moniom
În S.U.A a învăţat la Lakeville South High School și a reprezentat grupul romanesc de studenți de schimb la Departamentul de Stat unde a ținut un discurs memorabil în fața a mai mult de 300 de elevi de schimb din toată lumea, în fața managerilor și directorilor Consiliilor Americane pentru Educație Internațională, în fața staff-ului de la Departamentul de Stat și în fața Excelenței Sale Ambasadoarea Jennifer Galt, Deputat Principal, Secretar și Asistent în cadrul Biroului de Afaceri Culturale a Guvernului SUA.

George are multe să ne mărturisească, fiind un tânăr activ şi implicat atât la A.T.O.R. Banatul de Munte, dar şi în alte proiecte despre care vom afla în această seară.

“Cred în transformarea fundamentală a educației din România! De ce? Pentru că am văzut că se poate.
Ce vrem să facem? Să ducem sistemul educațional românesc în top 10 sisteme educaționale din Europa până în 2035″, mărturiseşte George Lăpădat.

Tânărul nostru este cu adevărat un suflet al României frumoase.

Bucuria reîntâlnirii o împărțim cu Moștenitorul României la numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62 sau pe numărul de whatsapp 0751288777 puteți transmite întrebări pentru  George Lăpădat.

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

De același autor

Related Articles