Cine sparge gheaţa? Primăriile din Caraş-Severin pot dona bani pentru Spitalul din Caransebeş!

O idee mai veche a municipalităţii din Caransebeş, aceea ca Spitalul Municipal de Urgenţă să fie susţinut financiar şi de localităţile din jur, prinde în sfârşit contur.

Prin Asociaţia Urgent LIFE primăriile din Caraş-Severin pot dona bani, care mai apoi vor fi utilizaţi de către conducerea spitalului pentru investiţii. Din păcate aceşti bani nu vor putea fi folosiţi pentru achitarea arieratelor aşa cum se dorea iniţial, susţine primarul Felix Borcean.

Să ştiţi că avem semnale bune de la aceste primării. Am primit recent acceptul Ministerului Justiţiei de a demara acest proiect prin numele Asociaţiei Urgent Life prin care să doneze bani primăriile. Acum aşteptăm semnalele primăriilor cu care am discutat despre acest proiect important pentru spital. Din păcate nu putem folosi aceşti bani pentru achitarea arieratelor dar putem face investiţii. Tind să cred că singura soluţie care poate rezolva problemele financiare vine de la nivel înalt si aici mă refer la un ajutor guvernamental”, ne-a declarat primarul Felix Borcean.

Spitalul Municipal de Urgenţă tratează anual peste de 15 mii de pacienţi, din care două treimi locuiesc în comunele din jur!

Daiana Roşca

De același autor

Related Articles