Crimă la discoteca din sat: Tânăr de 23 de ani înjunghiat în inimă de amic

Un tânăr de 23 de ani din satul Gura Bohotin, comuna Gorban, județul Iași,  a murit la sfârşitul acestei săptămâni după ce a fost înjunghiat în dreptul inimii, la discoteca din sat, puţin după miezul nopţii. În urma unui apel la 112, la faţa locului a fost direcţionat un echipaj al EPA Răducăneni, care a găsit victima în stop cardiac.

În sprijinul acestora a fost trimis şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Iaşi care a realizat manevre de resuscitare, însă tânărul nu a mai putut fi salvat. „La pacientul înjunghiat precordial cu un cuţit în satul Gura Bohotin a fost trimis iniţial un echipaj EPA Răducăneni, care a constatat că acesta era în stop cardiac.

 Celor de la Răducăneni li s-au alăturat şi un echipat SAJ, care, în cele din urmă a constatat decesul“, a declarat profesor Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD.

Surse din rândul anchetatorilor spun că motivul conflictului ar fi fost o sumă de bani pe care victima ar fi datorat-o agresorului. Acesta din urmă, un tânăr de aceeaşi vârstă cu victima, a fost dus la audieri şi ulterior introdus în arest, urmând a fi prezentat în faţa instanţei

Cele mai citite

Related Articles