Echipa de handbal divizionară A, CSM Reşiţa merge înainte cu un obiectiv nou. Și …un antrenor nou

971

Echipa divizionară A de handbal, CSM Școlar Reșița se află în această perioadă în vacanță, dar se apropie data în care trebuie reînoite contractele jucătorilor și antrenorilor.

Odată cu revenirea la Reșița a lui Cristian Pătru, în calitate de președinte al secției de handbal se vor face anumite modificări în lot, pentru îndeplinirea obiectivului principal, promovarea în primul eșalon. Schimbarea antrenorului este una dintre opțiuni.

Astfel noul tehnician este, cel mai probabil, jucătorul Ilie Vaidasigan, după cum ne-a transmis chiar președintele secției de handbal a CSM Școlar Reșița, Cristian Pătru:

”Nu pot să vă dezvălui încă toate discuțiile pe care le-am avut cu jucătorii de la echipă sau cu cei care urmează să vină, deoarece n-au fost semnate încă contractele. Tot ce pot să vă spun este că încercăm să facem o echipă în care să fie copii tineri, până în 20 și ceva de ani, să fie cât mai mulți reșițeni și cu 2-3 jucători cu experiență, printre care: Mihai Rohozneanu, Ilie Vasidasigan. Contractele se vor încheia în jurul datei de 25 iulie.Fiecare component al echipei a primit, ieri, prin email programul de pregătire pe care trebuie să-l urmeze în vacanță.Reuniunea va fi în jurul datei de 25 iulie, când vom avea un cantonament, cel mai probabil la baza sportivă din Valea Domanului. De pregătirea echipei se va ocupa Ilie Vaidasigan, dar va semna contractul cu noi, după ce îi expiră contractul de jucător cu echipa CSM Făgăraș, cel mai sigur, la 1 iulie. În jurul datei de 25 iulie va fi o ședință în care vom avea o discuție cu toată lumea, încercăm să ne împărțim pe competențe, noi avem nevoie de toată lumea, rămâne de văzut dacă și  dânșii vor accepta.”

Foștii antrenori ai echipei de handbal reșițene, Marcel Vulpe și Radu Bote sunt așteptați să semneze noi contracte, astfel încât să rămână în staful tehnic al secției de handbal a CSM Reșița.

”Obiectivul nostru trasat și de dl. primar este PROMOVAREA”, a concluzionat Cristian Pătru.
Cristina Corocan