O competiție de 10 …medalii obținute de gimnastele de ritmică de CSS Reșița la Campionatul Național Școlar

464

Gimnastele din secția de ritmică de la Clubul Sportiv Şcolar din Reşiţa au avut o comportare meritorie la Campionatul Național Școlar, desfășurat la Oradea. Au obținut zece medalii impunându-se atât la individual, cât și în probele rezervate ansamblurilor.

Sportiva Daliana Făgăraș a obținut locul II la categoria 7 ani și Rebeca Grădinaru a luat și ea argintul la fără obiect la categoria 8 ani, ambele fiind antrenate de Daniela Tîrba. Rebeca Grădinaru a mai luat locul 4 individual compus și un loc 7 cerc.

Sofia Perneu a ocupat locul III la individual compus, locul IV la fără obiect, locul VI la cerc. Isabel Ungureanu s-a situat a 8-a la cerc, Dariana Condescu a fost a 8-a la fără obiect.

La junioare, în primul an la această categorie, Larisa Ristea a obținut medalia de bronz, iar Cătălina Anghelina și-a adjudecat și medalia de bronz la cerc.

Ansamblul fără obiect compus din: Daliana Făgăraș, Sofia Perneu, Isabel Ungureanu, Ariana Timișan, Rebeca Grădinaru și Dariana Condescu a ocupat locul 5 la categoria mica gimnastă. Surpriza a venit din partea echipei de categoria a IV-a care a urcat pe treapta a III-a a podiumului național școlar, în componența: Larisa Trebuian, Nevena Vișatovici,Ana Maria Mihalache, Maria Făgăraș, Alexandra Aldescu.

Despre cum a fost competiția a vorbit antrenoarea Luminița Lațcu:

”Am participat cu toate sportivele secției de gimnastică ritmică, legitimate la CSS Reșița. A fost o competiție grea, cu sportive de la 9 cluburi din țară, atât CSS-uri, cât și LPS-uri. Sportivele au concurat cum au putut mai bine, unele s-au întrecut pe ele. M-au surprins plăcut. A fost foarte cald în sală și am stat de dimineața până seara.Ne bucurăm că am cucerit 10 medalii.”

Sportivele secției de gimnastică ritmică de la CSS Reșița vor participa la finalul săptămânii viitoare, în perioada 21-24 iunie, la Campionatul Național rezervat junioarelor mici.

Cristina Corocan