Simona Halep va prezenta trofeul Roland Garros, astăzi, la Arena Naţională

126

Jucătoarea de tenis Simona Halep va prezenta trofeul cucerit la Roland Garros, luni, în cadrul unei ceremonii la Arena Naţională care va începe la ora 20,00 şi la care intrarea este liberă. 

Accesul va fi permis de la ora 18,00, potrivit Primăriei Municipiului Bucureşti (PMB).

……………………………………….

Halep revine luni în ţară şi va fi primită la salonul oficial al aeroportului Henri Coandă. Acolo sosea şi în 2014 tot după Roland Garros după prima finală disputată şi pierdută la Şarapova. De atunci au trecut ani, ea a câştigat trofee, a mai fost primită la salonul oficial de câteva ori şi a câştigat evident o mulţime de fani.

Halep va sosi cu o cursă Tarom, care ajunge la ora 16.15, urmând a fi întâmpinată de ministrul Tineretului si Sportului, Ioana Bran, de preşedintele FRT, George Cosac, precum şi de ceilalţi membri ai Comitetului Director al FRT, la Salonul Oficial al Aeroportului Internaţional Henri Coandă.

Simona Halep, locul I WTA, a câştigat, sâmbătă, turneul de la Roland Garros, după ce a învins-o, în finală, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1, pe americanca Sloane Stephens, locul 10 WTA. În urma acestui succes, primul din carieră la un Grand Slam, Halep a devenit prima jucătoare română care câştigă un “major”, după Virginia Ruzici, care s-a impus, în 1978, tot la French Open,scrie Telekom sport.