PSD organizează astăzi un miting în Piaţa Victoriei din Capitală

159

UPDATE ora 20.00

Piaţa Victoriei din Capitală este închisă circulaţiei rutiere, pentru mitingul anunţat de PSD. Participanţii la miting au ţinut cont de recomandarea organizatorilor de a se îmbrăca în alb şi a avea fiecare dintre ei o mică lanternă. Poartă steaguri tricolore şi ale UE, precum şi bannere prin care susţin statul de drept şi spun “Nu” abuzurilor din justiţie. Oamenii sunt organizaţi în filialele de unde provin. Organizatorii se aşteaptă ca la ora începerii mitingului, în piaţă să fie prezente câteva sute de mii de persoane.

ALDE, partenerul de guvernare al social-democraţilor, a anunţat că va participa cu aproximativ 20.000 de membri. Clădirea guvernului este acoperită cu un uriaş steag tricolor. Sunt amplasate ecrane gigant pe tot perimetrul pieţei, dar şi pe bulevardele Kiseleff şi Aviatorilor, unde vor putea fi urmărite discursurile politicienilor.

Vor participa la mitingul din Piaţa Victoriei liderii PSD şi ALDE, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, premierul Viorica Dăncilă, miniştrii, primarul general al capitalei şi parlamentari din cele două partide.


PSD va organiza astăzi un miting în Piaţa Victoriei din Capitală. La acţiune vor fi prezenţi şi membri şi simpatizanţi ALDE, partener de guvernare, conform RRA.

Liderii filialelor PSD din teritoriu promit o mobilizare fără precendent a membrilor şi simpatizanţilor partidului, pentru mitingul din Piaţa Victoriei.

Social-democraţii vor să tragă un semnal de alarmă în privinţa abuzurilor din România.

Preşedintele social-democraţ Liviu Dragnea spunea, după ultimul Comitet Executiv Naţional, că de câţiva ani democraţia şi statul de drept sunt afectate.

Liviu Dragnea: Facem acest miting pentru a arăta că suntem decişi să mergem până la capăţ pentru ca România să devină o ţară democratică, o ţară unde libertăţile şi drepturile fundamentale ale cetăţenilor sunt respectate.

Şi ALDE, partenerul de guvernare al social-democraţilor, se alătură manifestării din Piaţa Victoriei. Aproximativ 20.000 de persoane vor participa, a anunţat liderul formaţiunii politice, Călin Popescu-Tăriceanu.

Mitingul organizat de PSD este programat sa înceapă astăzi, la ora 20:00, în Piaţa Victoriei din Capitală.

Și organizaţiile PSD din vestul țării participă.

Caraș Severin

Peste 2.000 de membri şi simpatizanţi PSD din Caraş-Severin vor participa, sâmbătă, la mitingul organizat de această formaţiune politică, în capitala ţării.

Potrivit social-democraţilor cărăşeni, cele 2.000 de persoane se vor deplasa, la Bucureşti, cu autocare, microbuze, autoturisme personale şi chiar cu trenul. Pentru autocare şi microbuze s-au încheiat contracte cu mai multe firme, deconturile fiind făcute de fiecare organizaţie în parte. Alături de ei vor fi şi simpatizanţi, nu doar membri de partid.

Arad

Organizaţia judeţeană a PSD Arad va participa cu circa 1500 de persoane la mitingul ce va fi organizat de PSD sâmbătă, în Piaţa Victoriei din Bucureşti, la ora 20.00, a precizat deputatul Dorel Căprar, liderul social- democraţilor arădeni.

foto RRA