Gheorghe Hagi şi Gheorghe Popescu sunt la Paris s-o susţină pe Halep în finala de la Roland Gaross!

239

Simona Halep s-a calificat pentru a treia oară în finala turneului de la Roland Garros. Joi, românca a învins-o, în două seturi, 6-1, 6-4, pe spaniola Garbine Muguruza. Datorită acestei victorii, ea rămâne liderul mondial în tenisul feminin. Dupa meciul cu Garbine Muguruza, Simona a declarat ca este la un nivel ridicat si ca se simte încrezătoare înaintea finale:

”Este un moment plăcut. Îmi place acest turneul. Mă simt bine pe zgură. Am jucat un meci foarte bun cu o jucătoare extraordinară. Îmi dă încredere, dar o să vedem ce se va întâmpla sâmbătă. A fost o intensitate mare, lovituri puternice și faptul că am rezistat la stilul ei de joc și am putut să câștig în două seturi îmi demonstrează că am suficientă putere în loviturile mele și mai ales în fizic. Suntem în ultimul meci al turneului, suntem încrezătoare amândouă. Vedem ce se va întâmpla pe teren ți cine o să fie mai bună.”

Gheorghe Hagi și Gică Popescu au mers la Paris să îi facă galerie Simonei Halep. Hagi vrea să o vadă pe Simona câștigând marele trofeu:

”Am venit să fiu lângă Simona, pentru că e o sportivă din România, care ne reprezintă la nivelul cel mai înalt. Astăzi a făcut un meci fantastic. Este o Simona, care gestionează foarte bine genul acesta de meciuri, este mult mai experimentată, mult mai puternică și cu o rezistență mentală mult mai bună.”

La rândul său, Gică Popescu a spus că publicul a fost extraordinar:

”Am susținut-o în special în momentele dificile, când a fost 4-2. Tot publicul a fost în spatele ei, iar Simona a revenit și a reușit să câștige cu 6-4, în setul 2. O voi felicita pe Simona după finală.”

In finala care se va juca sâmbătă după amiaza de la ora 16, Halep o va întâlni pe americanca Sloane Stephens, care a trecut în semifinale de Madison Keys.