Peste 15 străzi fără gaze la robinete!

89

Consumatorii de pe 18 străzi din municipiul Arad rămân marţi, 5 iunie şi miercuri, 6 iunie fără gaze naturale.

Măsura este luată pentru a permite efectuarea unor lucrări specifice la sistemul de distribuţie.

Conform companiei Delgaz Grid, reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat mâine, imediat după finalizarea lucrărilor, cel mai probabil după ora 16.30. Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 de minute.

Amintim că, alimentarea cu gaze este oprită de la ora 8.30 pe străzile: Achile, Radu de la Afumaţi, Cezar, Santinelei, Infanteriei, Troiei, Trompetei, Hector, Micşunelelor, Gladiator, Pompei, Părului, 13 Martiri, Marte, Diogene, Casarom, la Ştrandul Neptun şi la Unitatea Militară.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).