Poli a retrogradat în Liga a II-a

183

ACS Poli Timişoara a retrogradat, deşi s-a impus în ultima etapă a play-out-ului, 1-0 pe terenul Concordiei Chiajna. Bănăţenii erau pe loc de baraj în minutul 85, când Juventus o conducea pe FC Voluntari, însă echipa lui Mutu a egalat pe final şi a câştigat lupta pentru locul de baraj.

Obligaţi să câştige pentru a spera la locul de baraj, timişorenii de la ACS Poli au fost mai motivaţi în prima repriză a meciului cu Concordia, de la Chiajna. Zaluschi a obţinut o lovitură de la 11 metri, după un duel cu Bucşa. Andrei Artean a transformat cu emoţii şi a stabilit scorul primei reprize, 1-0 pentru bănăţeni.

Ajutaţi de faptul că Juventus o conducea pe FC Voluntari la pauză, timişorenii au fost pentru câteva zeci de minute pe loc de baraj. Bawab a luat o acţiune pe cont propriu, dar a fost blocat în ultimul moment de Mădălin Smaranda.

Adrian Neaga le-a transmis jucătorilor săi scorul de la celălalt meci, 2- 1, rezultat care le asigura timişorenilor locul de baraj. ACS Poli s-a impus cu 1-0, dar a retrogradat, pentru că Voluntariul a egalat pe final în meciul cu Juventus şi a obţinut calificarea la baraj,scrie Digisport.ro