Handbalistele junioare IV de la Liceul Traian Vuia din Reşiţa s-au calificat la finala pe țară

336

Echipa de junioare IV a Liceului Teoretic Traian Vuia din Reşiţa a avut încă un examen major de trecut în campionatul național. Tinerele handbaliste au trecut cu bine de turneul semifinal al competiţiei naţionale adresate acestei grupe de vârste.

Antrenoarea Lucia Moruț vorbește despre reușită:

”A ieșit super bine. Exact așa cum eu mi-am dorit, exact așa cum mi-am antrenat sportivele cu multă voință, dăruire, devotament și să ajungem cu pași mărunți la ultima treaptă, la turneul final. Sunt, puțin spus, bucuroasă. Sunt foarte bucuroasă că mi-a dat Dumnezeu aceste copile,junioarele III și junioarele IV. Sunt niște fetițe de excepție! Este al patrulea turneu final la care mă calific cu fetele mele și nu pot să mă declar decât mulțumită. Nespus de mulțumită. Le doresc din tot sufletul multă, multă sănătate și putere de muncă. Să-și asculte profesorii și părinții. Doresc să le mulțumesc părinților care sunt alături de noi oriunde mergem. Vreau să mulțumesc și publicului reșițean pentru susținere. Le mulțumesc din suflet celor care cred în aceste fetițe minunate. De asemenea, Direcției Pentru Tineret și Sport Caraș-Severin care le-a oferit tricouri de campioane, cupe și diplome. Mulțumesc Liceului nostru, Primăriei Reșița și Consiliul Local.”

Ioan Danielescu, jucătoare Liceul Traian Vuia Reșița:

”A fost un turneu foarte frumos, l-am avut acasă și avem patru victorii din patru.Publicul a fost foarte ok. Meciurile nu au fost chiar așa de ușoare, dar ne-am unit ca echipă și am reușit să le câștigăm pe toate. Va urma turneul final în acre sperăm să luăm locul I, dacă nu să fie rezultatul cât mai bun.

Roxana Voina, jucătoare Liceul Traian Vuia Reşiţa:

”Ne bucurăm că am reușit să câștigăm toate meciurile și le-am adus bucurie suporterilor noștri în aceste două zile și sperăm să ne descurcăm la fel de bine și la turneul final.”

Turneul final de handbal al junioarelor IV se va desfășura luna viitoare în perioada , 14-17 iunie, nu se știe însă locația.

Prof. Lucia Moruț a vorbit despre obiectivul pentru această etapă finală:

”Ce pot să-mi doresc mai mult de atât, decât ele să fie sănătoase. O luăm cu pași mici și dacă se poate să cucerim o medalie. Dacă nu va fi așa, eu sunt foarte mulțumită, pentru că în teren am doar 4 jucătoare titulare născute în anul 2005, în rest toate sunt născute în 2006. Am niște fete minunate. Anul viitor vom avea din nou junioare III și IV, la acest Liceul Traian Vuia, liceul de care în fiecare an s-a auzit despre ele pe cele mai înalte culmi ale performanței.”

Cristina Corocan