Asfaltări din greu pe străzile municipiului Caransebeş

167

Refacerea străzilor din Caransebeş, după introducerea noilor reţele de apă şi canalizare, s-a aflat din nou, luni, pe masa discuţiilor dintre primarul Felix Borcean, şeful Serviciului Public de Întreţinere şi Reabilitare, Ion Gheorghe Ştefan şi reprezentanţii Hidroconstrucţia. De data aceasta, vizată a fost zona Pieţei Gugulanilor.

Între Calea Orşovei şi zona centrală a pieţei, la scenă, Hidroconstrucţia va începe de miercuri, 23 mai, lucrările de reparaţii. Am discutat cu şeful SPIR, dl Ştefan, dacă putem să asfaltăm împreună, să facem strada să arate exact cum a fost înainte de spargere, pentru ca Hidroconstrucţia, în contractul lor, este obligată să repare strict zona pe care au spart-o. Ori ştim cu toţii că acest lucru nu va mai aduce strada la imaginea iniţială, astfel că, în general, străzile mai importante încercam să le refacem în totalitate cu cei de la SPIR”, a precizat primarul Felix Borcean.

Acesta a ajuns astăzi şi în cartierul Nord, acolo unde angajaţii SPIR lucrau la amenajarea trotuarelor, a aleilor dintre blocuri şi a 10 noi locuri de parcare.