Horoscop 19 mai 2018

183

BERBEC  Veştile care sosesc de departe au un efect excelent asupra ta: te stimulează, te dinamizează, îţi ridică moralul pentru că da, sunt veşti dintre cele mai bune.

TAUR  Munceşti cu sârg, conştient că rezultatele unui proiect la care îţi aduci contribuţia depind numai şi numai de forţele tale.

GEMENI Profită de răgazul care ţi se oferă azi, chiar dacă, pe momenţ eşti tentat să te enervezi şi să priveşti totul în negru, ca pe un blocaj.

RAC Ai grijă la reacţiile impulsive sau agresive pe care le ai faţă de persoanele ceva mai sensibile. Unii pot percepe gresit intentiile tale, iar de aici pot veni neplăceri mari.

LEU Când vezi că apar atât de multe piedici şi ocolişuri după ce ai dat startul unei acţiuni, începi să te îndoieşti că duce totuşi undeva. E posibil să fi făcut o greseală undeva pe parcurs.

FECIOARĂ  Mai multe persoane din anturajul tău vor un sfaţ o îndrumare, o lecţie de viaţă, semn că îţi apreciază experienţa sau superioritatea în unele planuri.

BALANTĂ  Eşti pus în faţa unui adevăr dureros care te dezarmează total. Nu se mai poate face nimic şi, chiar dacă nu îţi convine deloc situaţia în sine, trebuie să o accepţi ca pe un sacrificiu.

SCORPION  Manipulezi sume mari de bani, dar nu într-o singură direcţie importantă, ci pentru a achita mai multe plăţi minore.

SĂGETĂTOR  Ai nevoie de multe dovezi de iubire, de vorbe dulci, de declaraţii de dragoste, pentru că acestea sunt sursa ta de energie atunci când eşti cu psihicul la pământ.

CAPRICORN  Inima ta bate din ce în ce mai tare pentru că se apropie un eveniment care provoacă emoţii intense.

VĂRSĂTOR  Cineva îţi descrie viitorul unui proiect în lumini foarte optimiste, dar cum tu eşti o fire realistă, parcă nu te laşi păcălit atât de uşor de scenariile sale prea frumoase ca să fie adevărate

PESTI  Primeşti o invitaţie care îţi face mare plăcere şi pentru că aduce la cunoştinţă evenimente frumoase, cu iz de sărbătoare, din perioada imediat următoare, priveşti cu entuziasm spre momentul promis.