[FOTO] Invitata serii, ora 22, este Maria Rogobete:” Aleg întotdeauna binele și nu răul”

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea.
Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii, din țară și din afara granițelor, în Anul Centenarului Marii Uniri, aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.
Pentru osatura ţării măduva şirei spinării neamului nostru este sângele vărsat de străbunii noştri.
În această seară, de la ora 22, ne întâlnim cu Maria Rogobete, un om deosebit care locuieşte în Lugoj şi care se mărturiseşte :

Dacă aș putea, cu toată dragostea și forța mea aș da oamenilor un pic de fericire, aș încălzi suflete reci și aș aduce bucurie în sufletele triste

“Am avut norocul să mă nasc într-o localitate frumoasă, cu oameni frumoși, într-o familie de oameni buni, iubitori, părinții mei dragi, frații mei, bunica mea sfântă și plină de iubire, am avut norocul să mă nasc în Topleț, o comună plină de istorie, un loc turistic fiind așezat pe o comoară naturală, am norocul să trăiesc alături de sensei Daniel Rogobete, instructor de arte marțiale Aikido (originar din Topleț), în minunatul oraș Lugoj . Iubesc viața, iubesc natura, oamenii, m-am născut zâmbind și pe drumul vieții mele am presărat cuvinte frumoase, lucruri minunate și trăiesc clipa, accept orice schimbare, dar fac să fie bine. Într-un cuvânt aleg întotdeauna binele și nu răul, trăiesc după legile mele hranindu-mă cu frumusețile vieții. Lucrez la o firmă elvețiană ca inginer programator și… scriu poezii, 3 volume, am scris un roman ” Revoluția, amintirea ta…prezentul meu (despre revoluție), o carte “Oglinda Sufletului ” despre activitatea unui om care iubește cultura, portul și cântecul popular Ion Rațiu din Topleț, am scris două piese de teatru și anul acesta finalizez monografia Toplețului și o carte despre Dascălul Balteanu, fiul Toplețului. Din 2008 joc pe scena Teatrului lugojean TRAIAN GROZÅVESCU, o lume frumoasă!!! Nu mi-aș părăsi niciodată țara, aici am vorba, aici am portul, aici iubesc, aici mă bucur de prieteni, aici spiritele strămoșilor mei îmi cimentează calea, aici vreau să trăiesc, în România mea dragă. Dacă aș putea, cu toată dragostea și forța mea aș da oamenilor un pic de fericire, aș încălzi suflete reci și aș aduce bucurie în sufletele triste. Cred în Dumnezeu și cred în viitor”.

La numerele de telefon 0255 20.60 61, 0255 20 60 62 sau 0355 401 283 puteţi intra în dialog cu distinsa noastră invitată, inginer de profesie, dar și un om cu mult har și multe pasiuni.

Emisiunea se difuzează live pe pagina de facebook Radio România Reșița

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

Sursa foto: Maria Rogobete

Cele mai citite

Related Articles