O tânără în vârstă  de 32 de ani şi fiica sa de aproape un an au fost rănite, miercuri dimineaţă, 16 mai, de un autoturism, în timp ce traversau strada pe o trecere de pietoni din localitatea Ucea de Sus, județul Brașov.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov, Gabriela Dinu, femeia, care îşi ţinea fetiţa în braţe, s-a angajat în traversarea DJ 105P pe o trecere de pietoni, prin spatele unui microbuz care oprise pentru debarcarea pasagerilor, moment în care a fost surprinsă şi accidentată de un autoturism care circula din direcţia Ucea-Victoria.

În urma accidentului, ambele persoane au fost grav rănite, conform sursei citate.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, cpt. Ciprian Sfreja a declarat, că fetiţa a fost resuscitată la faţa locului şi preluată de un elicopter SMURD, care a transportat-o la Târgu Mureş, iar femeia a fost preluată în stare de inconştienţă de un echipaj de terapie intensivă şi transportată la Spitalul Clinic de Urgenţă Braşov.

Poliţia a întocmit dosar penal pe numele șoferiței de 47 de ani care se afla la volanul autoturismului implicat în accident, pentru vătămare corporală din culpă.