Radio România Reşiţa rămâne cea mai bună Voce a Banatului!

266

Egalitatea nu există decât în matematică, spunea Mihai Eminescu.

Noi nu suntem matematicieni, ci jurnalişti, drept dovadă, Radio Reşiţa este pe primul loc în preferinţele ascultătorilor din Banat, conform studiului de audienţă realizat în perioada 8 ianuarie – 22 aprilie 2018 de către IMAS – Marketing şi Sondaje şi Mercury Research.

Aproape 150 de mii de oameni aleg zilnic frecvenţele Radio Reşiţa, fără să îi includem aici pe cei din celelalte regiuni ale României, unde postul nostru este ascultat și mai ales pe cei din afara granițelor țării care ne ascultă în mediul online. Așadar ne mândrim  cu cei mai fideli ascultători!

Dorinţa noastră de a veni mai aproape de tineri s-a împlinit foarte multi dintre ascultători au vârste cuprinse între 18 şi 39 de ani. Şi publicul feminin este în creştere faţă de primăvara 2017. Valul de primăvara 2018 aduce mai mulţi ascultători pentru Radio România Reşiţa şi în oraşele din Banat.

La fel ca şi anul trecut cei mai mulţi bănăţeni ne ascultă de acasă, dar 4,9% preferă să fie pe frecvenţele Radio Reşiţa în trafic. Tehnologia ne ajută să fim alături de peste 10 mii de oameni care ne ascultă cu ajutorul dispozitivelor mobile.

Echipa Radio România Reşiţa vă rămâne recunoscătoare pentru fidelitatea voastră, mulţumindu-vă fiecăruia în parte şi tuturor împreună.

Frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24 ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor. Împreună şi în Centenarul Marii Uniri suntem o familie ce ţine candela cuvântului aprinsă cu bucurie.

Radioul este locul unde ne-am trăit, ne trăim şi sperăm să mai trăim o altă viaţă a vieţii noastre. Vocea părinţilor, a profesorilor, a oamenilor de cultură, a sportivilor, a copiilor, a personalităților din toate domeniile de activitate, a prietenilor înseamnă vocea radioului reşiţean, o voce raţională care a fost în fiecare clipă alături de fiecare dintre voi, indiferent dacă aţi fost triști, singuri, bogați, săraci, indiferent de vârstă, condiție socială sau religie.

Se cuvine a vă mulţumi, se cuvine a vă asigura că vom rămâne alături de voi cu aceeaşi dedicaţie, că sunteţi motivul nostru de a spera, lupta şi mai ales de a învinge toate greutăţile vieţii împreună.

Radio România Reşiţa rămâne cea mai bună Voce a Banatului multicultural şi multietnic care înseamnă şi va însemna Acasă pentru fiecare dintre voi.

Vă mulţumim că ne sunteţi alături şi promitem să rămânem pe poziţii!

Echipa Radio România Reşiţa