Sezonul estival din acest an – în pregătirea unităților turistice din stațiunea Băile Herculane!

213

Sezonul turistic estival din acest an este tot mai aproape și unitățile turistice din stațiunea Băile Herculane au început deja pregătirile pentru întâmpinarea celor care vor petrece sejurul pe Valea Cernei, fiind lansate deja ofertele pentru acest sezon.

Din fericire, noi putem spune că în balneo avem turiști în fiecare sezon însă, într-adevăr, vara aduce tot timpul ceva în plus, pentru că se poate muta toată activitatea afară și atunci  toată lumea este foarte încântată să-și servească masa sau să-și petreacă serile în decorul munților, în liniște și e foarte frumos pentru ei! Tocmai de aceea noi ne pregătim cu mult timp înainte și venim în întâmpinarea turiștilor cu programe speciale; se știe că la noi vara este destul de animată și atunci avem pe parcursul sezonului de la dansuri, spectacole de umor, activități în fiecare seară, concursuri cu premii! Ne concentrăm foarte mult și pe cei mici, pentru că ne sunt oaspeții cei mai dragi, de la locurile de joacă special pregătite pentru ei până la animatori pentru copii, care se vor ocupa pe parcursul verii de ei… cumva tot segmentul de turiști este acoperit!, ne-a declarat Laura Pătru – directorul de marketing al complexelor hoteliere Diana și Afrodita.

O vacanță se pregătește din timp și de către turiști, care își stabilesc locurile în care vor petrece vacanța de vară! Cu siguranță solicitările pentru vară încep din timp și așa se întâmplă și în acest an, însă cei care doresc să își mai achiziționeze pachete pentru vara aceasta, încă le mai pot găsi în locațiile noastre! Preponderent turiștii noștri vin din interiorul țării însă, ca în fiecare an, nici turiștii străini nu ne ocolesc, așa că avem varietate și anul acesta!, ne mărturisește Laura Pătru.

Paul-Sever SMADU