Horoscop 12 mai 2018

225

HOROSCOP BERBEC
Planul financiar cunoaste o ameliorare binefacatoare, de parca ai scapa de o mare povara! Poate apare o suma de bani exact cand aveai mai mare nevoie de ea, de aceea inchei ziua cu un sentiment de confort cu privire la bugetul propriu. Parca nu mai esti la fel de stresat ca zilele trecute, ba chiar ai curajul sa faci planuri cu sumele pe care le ai acum la dispozitie, dar nu te arunca totusi in cheltuieli inutile.

HOROSCOP TAUR
Fii cat se poate de detasat si de realisţ si priveste lucrurile cu maturitate si seriozitate, pentru ca e nevoie de o atitudine rece pentru a extrage concluzia cea mai buna in acest moment. Ai acumulat in timp experienta necesara acestui evenimenţ care cere chibzuinta, cumpatare, intelepciune, aratand ca ai invatat ceva de la lectiile trecutului.

HOROSCOP GEMENI
Atmosfera din casa e cam tensionata, pentru ca s-au ivit unele aspecte neprevazute care strica armonia de familie. Apar certuri intre soti, intre parinti si copii, aproape ca nici nu stai prea mult intre peretii casei, pentru ca planeaza o energie care nu face nimanui placere.

HOROSCOP RAC
Planul la care muncesti de atata vreme incepe sa schiopateze, semn ca nu duce acolo unde doreai. Poate ar fi timpul sa faci o schimbare de directie, daca tot vezi ca nimic nu se mai misca. A continua in acelasi stil nu ar insemna decat un consum inutil de energie. Constiinta si experienta iti transmit ca nu e sensul cel bun, ci ar fi cazul sa schimbi macazul, dar, din comoditate, parca nu esti inca pregatit.

HOROSCOP LEU
Esti atras intr-o alianta care nu te onoreaza, alaturi de un grup de persoane care prefera sa barfeasca si sa raspandeasca vorbe vrute si nevrute, in loc sa aprecieze partea buna a lucrurilor. Tu nu esti genul: tie iti place sinceritatea, adevarul, ai o viziune pozitiva asupra lucrurilor si oamenilor, deci a te cobori la nivelul acestui joc de culise nu te reprezinta.

HOROSCOP FECIOARA
Nu accepta modul autoritar al unora de a se impune in fata tuturor, pentru ca aceasta atitudine nu-ti da voie sa te exprimi liber. Iti reprimi ideile, sentimentele, gandurile, ceea ce nu te reprezinta! Tu esti o fire puternica, ce spune lucrurilor pe nume, ca atare persoanele care se afla azi in fata ta au un efect negativ asupra ta.

HOROSCOP BALANTA
Poate pleci la drum pentru a revedea rude de departe care te vor primi cu bratele deschise. Desi pleci cu o usoara retinere, de parca ai fi avut si alte treburi de facut in aceeasi zi, atmosfera care te asteapta la destinatie este atat de vesela, de pozitiva, de tonica, de luminoasa, incat te implici total in ceea ce se petrece acolo.

HOROSCOP SCORPION
Cu cat stai si chibzuiesti mai bine situatia in care te afli, fara a te grabi sa dai un raspuns rapid, cu atat cresc sansele de a face cea mai buna alegere. Ar fi bine sa iti iei suficient timp de gandire, de analiza la rece, fara ca nimeni sa te oblige sa te grabesti sa-ti exprimi ultimul cuvanţ ca atare fa tot posibilul sa treci in revista problema pe toate planurile, pana ce esti sigur ca nu ai scapat nimic din vedere, la final, vei putea extrage o concluzie sau oferi un raspuns definitiv, dar nu te grabi.

HOROSCOP SAGETATOR
Oboseala acumulata in ultima vreme isi spune cuvantul intr-o activitate in care ai nevoie de concentrare, de atentie, de efort fizic. Nu prea dai randamenţ poate si pentru ca iti lipseste o motivatie, ceva care sa te impinga de la spate, fara sa te tot plangi de una, de alta.

HOROSCOP CAPRICORN
Nu te mai supune atator restrictii si limitari! Ofera-ti mai multa libertate, ca semn ca te iubesti mai mult pe tine insuti, fara sa te mai supui unor restrictii atat de severe. Ai vazut deja ca daca nu-ti permiti diverse actiuni ci te supui unor limitari foarte dure (de timp, de alimentatie, de gandire, de miscare, de alegere), nu faci decat sa generezi mari frustrari in interiorul tau.

HOROSCOP VARSATOR
Ai nevoie de unele garantii atunci cand vine vorba de iubire, de parca partenerul nu ti-ar inspira, cel putin azi, prea multa incredere. Vrei sa stati de vorba foarte serios fata in fata pentru a stabili niste detalii care nu mai sunt asezate la locul lor de la o vreme.

HOROSCOP PESTI
Nu mai amana decizia capitala in fata careia ai ajunş pentru ca nu ar fi decat o pierdere inutila de timp. Trebuie sa spui cat se poate de ferm ce ai aleş incotro vrei sa mergi si nu numai ataţ ci sa te si tii de cuvant!