Tunelul iubirii, unul dintre cele mai romantice locuri din România, pe cale de dispariție

Dezamăgire mare pentru tinerii care obișnuiau să își facă poze și să admire “Tunelul iubirii”, apărut într-un cadru natural pe calea ferată între Caransebeș și Oțelu-Roșu.

După mai bine de cinci ani, timp în care locul a fost admirat de mii de turiști și sute de mii de internauți, tunelul aproape că a dispărut.

“Tunelul iubirii” se află pe o cale ferată aproape abandonată din județul Caraș-Severin. Tunelul natural este realizat din vegetația care crește de-a lungul căii ferate Caransebes – Oţelu-Rosu si a fost supranumit “Tunelul iubirii” pentru că se aseamănă cu renumitul Tunel al Dragostei din orașul Klevan din Ucraina.

Descoperit întâmplător de doi fotografi amatori din Oțelu-Roșu, acum 4 ani,”Tunelul iubirii” s-a bucurat de o apreciere uriașă pe rețelele de socializare fiind considerat unul dintre cele mai romantice locuri din țară.

De asemenea, Parlamentul European a inclus “tunelul” pe lista comorilor ascunse ce merită să fie vizitate. În fiecare vară, sute de turişti vin să vadă frumuseţea naturală.

Din păcate, din indiferenţa unora, din acest an locul poate intra în anonimat, pentru că aproape că nu se mai vede.

Pe linia ferată Caransebeş – Oţelu-Roşu, nu a mai trecut un tren de vreo doi ani şi vegetaţia a pus stăpânire pe acest loc, acoperindu-l aproape în totalitate. Linia aparţine CFR-ului şi nu  permite nimănui să intervină acolo.

Sursa: europafm.ro

De același autor

Related Articles