[FOTO-AUDIO] Cupa Seniorilor municipiului Reşiţa s-a încheiat!

Competiţia “CUPA SENIORILOR” organizată de Primăria Municipiului Reşiţa, prin Direcţia de Asistenţă Socială, a numărat peste 100 de participanţi. Festivitatea de premiere a avut loc astăzi.

Prezent la eveniment, la Centrul pentru Persoane Vârstnice de pe strada Teilor din municipiu, viceprimarul Adrian Dacica, a susţinut că a fost o competiţie reuşită. “S-a dorit să aducem un plus de valoare, să ridicăm calitatea vieţii celor care beneficiază zilnic de serviciile acestui centru“.

Adrian Dacica:

Nadia Pasici, inspector general la Serviciul Public de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Reşiţa, s-a declarat, la rândul său, mulţumită de desfăşurarea acestei competiţii în care a fost foarte dificil să fie aleşi cei mai buni, dintre cei mai buni.

Nadia Pasici:

Cel mai solicitat a fost jocul de table, spre deosebire de alţi ani între participanţi numărându-se şi doamnele.

Au fost acordate diplome, medalii şi cupe pentru toate jocurile, şi următoarele premii: locul I – cinci zile demipensiune la Diana Resort Herculane; locul al II-lea – trei zile demipensiune la Diana Resort Herculane; locul al III-lea – excursie la Moldova Nouă şi plimbare cu vaporetul pe Dunăre.

Câştigătorii la şah:

  1. Ioan Păduraru
  2. Cornel Bohara
  3. Venţel Bradaci
  4. Nicolae Cioboată
  5. Dinu Ţaga

Câştigătorii la remy:

  1. Liciu Oprea
  2. Lucia Geiszt
  3. Floriţa Ştefan
  4. 4. Constantin Albu
  5. Milica Dolot
  6. Nicolae Cioboată

Câştigătorii la table:

  1. Vasile Damian
  2. Simion Fiat
  3. Gheorghe Dolot
  4. Dumitru Geolfan
  5. Constantin Meliceanu
  6. Petru Balaş

(Ada Botezan)

 

 

De același autor

Related Articles