Corpul de control al Ministerului Sănătăţii a găsit nereguli şi la Spitalul Orăşenesc din Moldova Nouă

Şi Spitalul Orăşenesc Moldova Nouă a primit rezultatul controalelor încrucişate efectuate recent de Ministerul Sănătăţii pe tema curăţeniei din spital şi a substanţelor igienico sanitare folosite.

Inspectorii au găsit şi aici o serie de nereguli, dar problemele sunt minore susţine managerul unităţii medicale, Sebastian Patroi. Astfel în următoarea perioadă, pentru a respecta indicaţiile şi sugestiile corpului de control secţiile vor fi zugrăvite şi mobilierul vechi din saloanele pacienţiilor va fi reparat sau înlocuit, după caz.

Spitalul Oraşenesc Moldova Nouă, este un spital general pentru pacienţi acuti, cu o capacitate de 140 paturi spitalizare continuă. Acesta asigură non-stop primul ajutor şi asistenţa medicală de urgenţă, oricărei persoane care se prezintă la camera de gardă a spitalului.

Dacă starea sănătăţii persoanei este critică, după stabilizarea funcţiilor vitale, spitalul asigură după caz transportul sanitar la o altă unitate medico-sanitara de profil, superioară, de cele mai multe ori la cea din Reşiţa.

Vă reamintim că aceste controale încrucişate au fost efectuate de Ministerul Sănătăţii şi la celelalte spitale din Caraş-Severin.

Daiana Roşca

De același autor

Related Articles