Accident: O femeie şi doi copii au ajuns la spital. Autorul a fugit

În aceasta dimineață, în jurul orei 5.00, pe raza municipiului Arad, a avut loc un accident rutier urmat de părăsirea locului fără încuviințarea organelor de poliție. Evenimentul rutier s-a soldat cu rănirea ușoară a unei femei și doi copii.

În urma cercetărilor s-a stabilit că un bărbat, in timp ce conducea un autoturism pe strada Posada din municipiul Arad, ajungând la intersecție cu Calea Timisorii, nu a respectat semnificația indicatorului Cedează Trecerea, intrând în coliziune cu un autoturism condus regulamentar pe Calea Timisorii, de un bărbat de 44 de ani din Timișoara.

În urma impactului, autoturismul care a încălcat normele legislației rutiere a fost proiectat intr-un alt autoturism condus de un bărbat de 37 de ani, din Bihor.

Evenimentul rutier s-a soldat cu rănirea ușoară a unei femei de 30 de ani și a doi minori de 6 și 3 ani, pasageri în cel de-al treilea autoturism implicat în eveniment.

După producerea evenimentului, deși conducătorul autoturismului a părăsit locul accidentului fără încuviințarea polițiștilor in vederea sustragerii de la răspundere penală, în urma verificărilor efectuate, la doar 3 ore, cel in cauză a fost depistat la locuința sa de pe strada Ficusului.

În prezent, conducătorul auto-un bărbat de 30 de ani este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă si părăsirea locului accidentului fara încuviințarea organelor de poliție.

Conform Special Arad, acesta se numeşte Sebastian Telecan şi le-a declarat polițiștilor că a fost la o nuntă, s-a dus acolo cu taxi-ul, că a băut, la început, whiskey cu bere, ulterior shoturi, împreună cu prietena (studentă), iar apoi… nu mai știe cum a ajuns să conducă autoturismul Chrysler, ale cărui chei erau asupra sa, doar că în acte proprietară este trecută mama lui. Tânărul era atât de beat încât nu a putut să le spună poliţiştilor unde a abandonat maşina pentru că nici el şi nici prietena lui nu mai ştiu unde au lăsat-o.

FOTO: Special Arad

Cele mai citite

Related Articles