Polițiștii orașului Băile Herculane au dus muncă… preventivă, de Ziua internațională a muncii!

1091

Polițiștii orașului Băile Herculane au efectuat astăzi o acțiune informativ-preventivă pe linia conștientizării și responsabilizării conducătorilor auto care au venit pe Valea Cernei, în scopul prevenirii furturilor din autoturisme!

Din echipajul care a desfășurat acțiunea pe Valea Cernei au făcut parte agentul șef adjunct Lucian Ferescu și agentul Marius Ionuț Lozici, care au împărțit fluturașe și au discutat cu șoferii – turiști din campingurile amenajate de-a lungul Văii Cernei, dar și în zona cădițelor de la 7 Izvoare. Chiar dacă aveau mult de lucru pe lângă rulote cu pregătirea mesei de prânz sau cu adunarea lucrurilor pentru a porni la drum, turiștii care urmau să urce la volanul autoturismelor și-au făcut timp pentru discuția cu polițiștii, spunând că sunt benefice asemenea acțiuni, mai ales că unii dintre ei au fost victime ale hoților din mașini!

E bine că ne avertizează pe cei care venim aici! Am fost aici în fiecare an, dar nu am avut probleme și nu am auzit să se fure aici!

Este un lucru bun, un lucru binevenit și e bine că atenționează… e bine că sunt aproape de populație! Nu am avut probleme în niciun camping, mai ales în campingul acesta ne-am simțit foarte bine! Vreau să precizez că au fost bunuri cu o valoare foarte mică la vedere – și chiar pe timpul nopții – și nu s-a întâmplat absolut nimic!

Acțiunea e foarte bună, benefică și să fie de bun augur pentru toți cetățenii! În perioada cât am stat aici nu am avut asemenea probleme, ceea ce este îmbucurător!

Mi se pare de real interes, întrucât este spre folosul nostru, al tuturor, ne protejăm mai bine cu ajutorul acestor informații și să nu avem probleme pe durata concediului!

E o acțiune foarte bună, preventivă, e bine de știut și e de folos! Mi s-a întâmplat și mie… o dată am lăsat și eu la vedere și mi s-a spart mașina și de atunci sunt prevăzător!

Această acțiune s-a derulat în coordonarea comisarului-șef Nicolae Gheorghe Băcanu – împuternicit șef al Poliției orașului Băile Herculane : Considerăm că acțiunea desfășurată și-a atins obiectivul propus, turiștii întâlniți de lucrătorii Poliției Băile Herculane au fost receptivi la recomandările primite și au apreciat pozitiv eforturile noastre!

Paul-Sever SMADU