Autorităţile de mediu din Caraş-Severin în minivacanţă!

Dacă în anii trecuţi, de ziua muncii, au efectuat controale în teren, anul acesta nu vor fi printre cărăşeni, a precizat pentru Radio Reşiţa comisarul şef al Gărzii de Mediu din judeţ, Marius Bălean.

Conform acestuia, în urma unei adrese primite de la Ministerul Mediului, acţiunile de control se vor desfăşura în data de doi mai, împreună cu jandarmeria. Marius Bălean a mai spus că în urma controalele va întocmi un raport privind deşeurile găsite în teren în urma activităţilor de picnic din minivacanţa de 1 Mai.

În 2017 la nivelul municipiului de pe Bârzava existau două locuri de picnic special amenajate de Primăria oraşului, pe strada Caraiman şi pe platoul din cartierul Driglovăţ. Anul acesta, reşiţenii nu se vor mai putea bucura nici de cele două locaţii, acestea fiind descompletate şi astfel neutilizabile în condiţii de siguranţă.

Cărăşenii preferă însă locurile cu multă verdeaţă de preajma cursurilor de apă pentru a sărbători împreună, nestingheriţi, Ziua Internaţională a Muncii. Comisarul şef al Gărzii de Mediu Caraş-Severin a mai spus că jandarmii vor efectua controale pentru a urmări cum petrec românii de 1 Mai. (Hardy Cvoica)

Cele mai citite

Related Articles