Unitățile turistice de pe Valea Cernei – pregătiri speciale pentru Simpozionul internațional de yoga!

242

Complexele hoteliere și pensiunile turistice din stațiunea Băile Herculane au făcut pregătiri speciale pentru această perioadă, când pe Valea Cernei se desfășoară Simpozionul internațional de yoga, punând la dispoziția oaspeților lor diferite servicii, dar și meniuri specifice!

Am avut deosebita plăcere ca după sejurul de anul trecut, aceeași clienți pe care i-am avut în acea perioadă și-au rezervat aceleași camere pentru anul în care ne aflăm! Am optat pentru această perioadă, fiind închiriat de participanții la tabăra yoga, să evităm orice fel de meniuri, în afară de meniurile vegetariene pentru dânșii! Noi le oferim meniuri foarte diversificate vegetariene, începând de la supe creme, ciorbe – feluri de bază, salate, deserturi, toate după gustul și plăcerea dânșilor! Pregătirea nu am început-o de foarte mult timp, fiindcă noi am fost foarte solicitați, am avut foarte multe grupuri, dar știindu-le tabieturile și dorințele, ne-a fost mult mai simplu ca să ne organizăm și să-i așteptăm cu drag la noi!, ne-a declarat Dorel Piluți – managerul unui complex hotelier, așezat chiar pe malul Cernei.

Oferta complexului nu se rezumă doar la cazare și masă, ci și la facilitățile oferite oaspeților : Complexul aflându-se în această mirifică zonă, foarte aproape de Platoul Coronini, unde dânșii își desfășoară multe activități pe care le au, noi le oferim în cadrul complexului o piscină cu apă termo-sulfuroasă, sală de fitness, saună, terasele le au la dispoziție doar pentru dânșii pentru a-și manifesta problemelepe care le au, le oferim o sală de conferințe, unde nu sunt deranjați de nimeni! Pe această perioadă, la unitatea noastră nu se vor servi băuturi alcoolice, produse pe bază de carne și evităm în mare parte fumătorii, pentru a nu fi fum în jurul dânșilor!, ne mărturisește Dorel Piluți.

Paul-Sever SMADU