Laboratorul de Analize Medicale Anaman îşi va deschide un nou punct de recoltare în municipiul Reşiţa!

Veste bună pentru pacienţi! Laboratorul de Analize Medicale Anaman îşi va deschide un nou punct de recoltare în municipiul Reşiţa, în data de 2 mai. Acesta va avea sediul în Policlinica din centrul oraşului, peste drum de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Caraş-Severin.

Cetăţenii pot beneficia de analize gratuite cu adeverinţă de la medicul de familie sau de investigaţii contra cost cu o reducere de 15 %, indiferent de tipul lor, susţine directorul Centrului Medical Anaman, Anica Schelean.Noul punct de recoltare are contract încheiat şi cu Casa OPSANJ pentru cadrele MAPN şi MAI. Laboratorul Anaman din centrul municipiului Reşiţa va fi deschis de Luni-Vineri, între orele 08.00-12.00!

Laboratorul Anaman oferă, în beneficiul pacienţilor, servicii medicale de calitate pentru depistarea, prevenirea si menţinerea stării de sănătate a locuitorilor din zona unde îşi desfăşoară activitatea. Anaman Medical este un laborator privat înfiinţat în octombrie 2003 realizat în urma unui proiect de ajutorare a populaţiei de pe Valea Bistrei, Judeţul Caraş-Severin, neexistând în acel an, 2003 un alt laborator în zonă care să ofere pacienţilor gratuităţi în efectuarea analizelor medicale.

Dorim să ajutam omul în tot ce reprezintă el, nu doar durere şi suferinţă, ci şi neliniştea, tristeţea, pe care avem posibilitatea, dar în acelaşi timp şi datoria să le risipim. Activitatea laboratorului acoperă o parte mare din judeţul Caraş-Severin: Oţelu-Roşu, Caransebeş, Herculane, Mehadia, Slatina – Timiş, precum şi în zonele limitrofe”, ne-a decalarat doamna Anica Schelea.

Oferta Laboratorului Anaman de servicii paraclinice cuprinde o gama largă şi variată în domeniile: Hematologie, Biochimie, Imunologie, Microbiologie, Alergologie şi Citologie. Pentru efectuarea acestor analize laboratorul dispune de aparatură medicală performanta, de reactivi de laborator de calitate şi materiale de unică folosinţă.

Sursă foto: Anaman

Daiana Roşca

Cele mai citite

Related Articles