Pe Autostrada A1 Sibiu – Deva, traficul se desfăşoară îngreunat

70

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că astăzi,  pe Autostrada A1 Sibiu – Deva, traficul se desfăşoară îngreunat pe banda a doua a sensului de mers către Deva, la kilometrul 321, din cauza lucrărilor de înlocuire a glisierei mediane, reparaţii ce se vor desfăşura până în jurul orelor 15:00.

Pe Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, între kilometrii 21+500 şi 22+500, pe sensul de mers către Constanţa, se execută lucrări de reparaţii asupra părţii carosabile şi de înlocuire a parapetelui lateral, fiind restricţionată circulaţia pe prima bandă şi pe cea de urgenţă până la orele 16:00.

De asemenea, între kilometrii 73 – 74 şi 83 – 85, pe sensul de mers Bucureşti către Constanţa, circulaţia rutieră este oprită pe banda a doua pentru efectuarea lucrărilor de repararea a glisierei mediane.

Din cauza lucrărilor de reparaţie a parapetelui lateral, circulaţia este oprită şi pe banda de urgenţă între kilometrii 95 şi 100, pe A2, pe sensul de mers către Constanţa.

În aceste condiţii, recomandăm conducătorilor auto să semnalizeze din timp înainte de schimbarea benzii de circulaţie, să reducă viteza de deplasare în zona lucrărilor şi să sporească atenţia la volan.