Român de 27 de ani găsit mort în Spania. Cadavrul a fost strivit de o mașină de recilare a cartoanelor

Cadavrul unui român a fost descoperit, de către angajații serviciului de salubritate al unei fabrici de recilare cartoate din Granada, printre cartoanele strânse de unul din camioanele care se ocupă de transportul deșeurilor selectate.

Corpul neînsuflețit a fost găsit în data de 18 aprilie  în zona de reciclare a gunoaielor și era aproape de nerocunoscut  deoarece fusese strivit de mecanismul de colectare a cartoanelor, a relatat publicația spaniolă Sevilla ABC.

Identificarea victimei a fost făcută cu ajutorul  documentele găsite asupra cadavrului. Este vorba de un tânăr de 27 de ani, de naționalitate română, care ar fi trăit pe stradă. Se știe că a cerut ajutor la un ONG din Granada și la serviciile sociale ale primăriei orașului.

Corpul tânărului nu prezenta semne de violență, dar cauzele și circumstanța morții se vor stabili în urma autopsiei. Poliția analizează acum filmările realizate de camioanele care colectează cartoanele din tot orașul ca să descopere cartierul din care a fost adus corpul.



Cele mai citite

Related Articles