[FOTO] După faptă şi răsplată, echipa Radio Reşiţa răsplătită cu recunoştinţă!

273

Reprezentanţii Centrului Primăvara din Reşiţa, beneficiarii campaniei Muzică pentru Viaţă, ediţia cu NR.3, ne-au oferit ieri, într-un cadru festiv, o plachetă în semn de recunoştinţă pentru efortul depus de întreaga echipă Radio Reşiţa, pentru copiii speciali. Distincţia a fost înmânată managerului Radio România Reşiţa, Laura Sgaverdea. Suma de 101.378 de lei a fost virată în contul Centrului. Aceşti bani vor fi folosiţi pentru a construi din temelii o sală de fiziokinetoterapie, atât de necesară recuperării copiilor bolnavi de la Centrul Primăvara.

Noi oferim muzică, iar cu banii strânşi se va construi o sală de fiziokinetoterapie pentru copiii cu nevoi speciale. Copiii speciali au nevoie de o atenţie deosebită. Ei nu trebuie izolaţi de ceilalţi copii, comunicarea şi tehnicile de terapie ajutându-i înceţ dar sigur să se integreze în societate. Chiar dacă unii au probleme fizice grave sau emoţionale, nu renunţă şi continuă să facă sport. Ei au nevoie de recuperare, iar o sală modernă de fiziokinetoterapie, în cadrul Centrului Primăvara, le poate schimba complet viaţa”, a declarat managerul Radio Reşiţa, Laura Sgaverdea.

În plus, întreaga echipă a primit din partea Centrului Primăvara un cadou de suflet. Căini personalizate cu poza şi mesaj sugestiv:”Ascultând cum m-asculţi am înţeles că totul e IUBIRE”.

Vă mulţumim pentru ceea ce aţi făcut pentru copiii de la Centrul Primăvara. Gestul vostru al echipei Radio Reşiţa şi al oamenilor cu suflet care au venit şi au donat la Căsuţa de Sticlă este extrem de important pentru noi. Sunteţi singura instituţie din Caraş-Severin care a organizat o astfel de campanie umanitară pentru aceşti copii şi pentru asta vă mulţumim din suflet”, ne-a declarat pe scenă, emoţionată, la finalul campaniei umanitare, directorul Centrului Primăvara, Mihaela Mazera.

Citeşte şi: Campania „Muzică pentru viaţă” şi-a atins scopul. Noi facem radio pentru OAMENI!

Vă reamintim că pe întreaga perioadă a campaniei umanitare „Muzică pentru Viaţă”, în fiecare zi, în Parcul Tricolorului, lângă Căsuţa de Sticlă, au avut loc concerte de muzică live pentru toate gusturile. A fost muzică clasică, muzică populară, rock, pop, folk, muzică religioasă şi chiar patriotică.

Campania a fost organizată cu sprijinul Episcopiei Caransebeşului.

Daiana Roşca