Se apropie Bursa generală a locurilor de muncă

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Caraş-Severin va organiza, în data de 20 aprilie 2018, începând cu ora 9,  Bursa generală a locurilor de muncă, la Reşiţa, la Universitatea Eftimie Murgu – sala Campus Café ( P-ţa Traian Vuia nr 4) şi la Băile Herculane, la sediul Punctului de lucru al AJOFM Caraş-Severin din strada  Mihai Eminescu nr 2.

Din cei 111 agenţi economici contactaţi până acum (86 la Reşiţa şi 25 la Băile Herculane), au confirmat participarea la cele 2 burse un număr de 44 agenţi economici (24 la Reşiţa şi 20 la Băile Herculane). Şomerilor din Reşiţa, Băile Herculane şi zonele limitrofe acestora care vor participa la burse le vor fi oferite de către agenţii economici un număr de 320 de locuri de muncă , 125 dintre acestea la bursa organizată la Reşiţa şi 195 la bursa organizată la Băile Herculane.

La Reşiţa, locurile de muncă oferite vor fi în domenii variate: funcţionar administrativ, strungar, confectioner, operator introducere  validare şi prelucrare date, electrician, lăcătuş, frezor, contabil, facturist , sofer autocamion, vânzător, ospătar, bucătar, ambalator manual, dar şi posture de muncitor necalificat, pe când la Băile Herculane vor oferi locuri de muncă majoritar în domeniul hotelier: ospătar, bucătar, lucrător în bucătărie, cameristă, barman, recepţioner. Pentru persoanele cu studii superioare vor fi oferite locuri de muncă de tehnician mecanic, inginer mediu, inginer tehnolog, inginer electromecanic, inginer vânzări şi şef schimb la Reşiţa şi locuri de muncă de director hotel, contabil şef şi kinetoterapeut la Băile Herculane.

Şomerii, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă , dar şi persoanele care doresc schimbarea locului de muncă sunt aşteptate să participe la cele 2 Burse, avînd posibilitatea de a interacţiona direct cu angajatorii şi de a lua decizia optimă în ceea ce priveşte cariera lor.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Reşiţa, str. Traian Lalescu nr. 17 (tel 0255/212160) şi la sediul Punctului de lucru al AJOFM Caraş-Severin  din Băile Herculane (tel 0255/560484).

De același autor

Related Articles