Corpul neînsuflețit al Ionelei Prodan va fi depus marți la Cimitirul Bellu a declarat prietena ei, cântăreața de muzică populară Elena Merișoreanu. Aceasta a dezvăluit cum va fi îmbrăcată iubita artistă, pe ultimul său drum.

Elena Merișoreanu a făcut anunțul spunând că a vorbit cu fiica artistei, Anamaria Prodan, și au pus la punct detalii precum hainele în care va fi îmbrăcată fosta artistă, conform indicațiilor lăsate în ultimele clipe de viață.

”Sunt distrusă! Am auzit că a murit Ionela Prodan și nu am crezut. Am vorbit cu Anamaria și mi-a confirmat. Eu am vazut-o în viață acum trei săptămâni, am fost la ea. O să merg cu Anamaria să căutăm costumul popular să o îmbrăcăm. Mâine va fi depusă la Bellu”, a declarat Elena Merișoreanu pentru Wowbiz.ro.

În vârstă de 70 de ani, Ionela Prodan, a pierdut ieri bătălia cu boala după o grea suferință,lăsând în urma sa copii și nepoți îndoliați, dar și o salbă de cântece populare ce  rămâne în sufletele iubitorilor de folclor.

Președinția României i-a conferit artistei Ionela Prodan la 29 noiembrie 2002 Crucea națională Serviciul Credincios clasa a III-a, „pentru crearea și transmiterea cu talent și dăruire a unor opere literare semnificative pentru civilizația românească și universală.