Un italian în vârstă de 63 de ani a împușcat doi români într-un apartament din Milano, sâmbătă, 14 aprilie și a fost arestat de carabinieri.

Este vorba de Francesco M., originar din Sardegna, care s-a deplasat la locuința a doi români din cartierul Gorla din Milano și a deschis focul asupra lui Costantin Cărămizaru, de 28 de ani și  a lui Ilie Călin, a relatat presa italiană.

Din primele informații obținute de jurnaliștii italieni este vorba de o reglare de conturi care a avut loc pe fondul unor datorii ale românilor către italian dar și a unei povești de amor, deoarece italianul se pare că ar fi avut o aventură cu soția lui Ilie Călin.

În momentul în care italianul a intrat în apartament și a început să tragă, soția lui Ilie Călin se afla, în altă cameră, în pat cu cei doi copii. În urma împușcăturilor Costantin Cărămizaru, , a fost grav rănit la piept și acum se află la spitalul din Niguarda în timp ce Ilie Călin a fost suferit răni ușoare.

După ce i-a împușcat pe cei doi români Francesco M a fugit dar a fost reținut la scurt timp de carabinieri. Și soția italianului, în vârstă de 67 de ani, este de asemenea investigată pentru concurs și instigare la omor. Se pare că femeia și-ar fi încurajat soțul să tragă.