Sergiu Bîlcea: „Pregătim Târgul Economiei Arădene”

27

      Sergiu Bîlcea, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad, a vizitat S.C. Moda S.A. Arad, una dintre firmele importante ale oraşului. „Administraţia susţine brandurile locale.

Aradul are o economie dinamică, o economie care se bazează pe iniţiativa privată locală şi pe atragerea unor investiţii externe. Prosperitatea unei comunităţi este dată de iniţiativă, de munca oamenilor, de organizare.

M-am bucurat să văd la Moda o afacere care constituie de mult timp un brand local, cu recunoaştere naţională şi internaţională, o firmă care merge bine şi care se bazează pe performanţă. M-am convins că aici ideile bune, munca dedicată se împletesc cu pasiunea pentru modă, pentru frumos. Doamna Monica Fufezan este un manager competent care a construit un grup frumoş care munceşte cu pasiune şi face performanţă de mulţi ani. Mă bucur că firma va fi unul dintre expozanţi la Târgul Economiei Arădene, eveniment care va avea loc în luna mai şi ce exprimă aprecierea pe care administraţia locală o are faţă de iniţiativele private de succes. Credem că parteneriatul între economia privată şi administraţia locală sunt bazele unei dezvoltări echilibrate a unei comunităţi, calea spre un nivel de trai mai bun pentru toţi„, a declarat Sergiu Bîlcea.