[VIDEO/FOTO] Copiii ”primăverii” au înălțat spre cer speranțele lor, în zborul porumbeilor

291

După încheierea celei de a șasea zi a ediției a III-a a Campaniei ”Muzică pentru viață” ne-a rămas în minte imaginea magică a copiilor de la Centrul ”Primăvara” Reșița , acolo sus pe scenă cântând și dansând pentru noi. Finalul spectacolului serii de sâmbătă le-a aparținut în totalitate, iar ei ne-au oferit momente minunate. Punctul culminant l-a reprezentat eliberarea unor porumbei, care s-au înălțat spre cer, odată cu speranțele lor de mai bine.

Alături de cei mici s-au aflat pe scenă și componenții formaţiei timişorene Pragu’ de sus, Călin Bârcean, solistul trupei chiar s-a prins în jocul copiilor.

Iulia Modoacă:

”M-am simțit extraordinar, nu numai datorită faptului că am cântat , ci și pentru că am fost alături de voi, cei de la Radio România Reșița, în această cauză umanitară. Mă bucur enorm. Faptul că facem astfel de lucruri ne umple inima dembucurie, atât a noastră, cât și a celor pe care-i ajutăm. ”

Călin Bârcean:

”Ne-am simțit foarte fain aici la Reșița,căci suntem ca acasă la Reșița. Venim destul de des aici și avem un public fidel, public minunat. În seara asta a fost a fost ceva mai mult, acțiunea fiind una de suflet, una umanitară. De aceea de câte ori avem ocazia și suntem invitați , noi cei de la Pragu de Sus sprijim acțiunile, pentru a-i ajuta pe cei cu nevoi. E suficient că s-au bucurat și ei împreună cu noi aici.”

Tot la spectacolul de sâmbătă publicul reșițean, dar și ascultătorii Radio Reșița s-au delectat cu piese oferite pe scena din Parcul Tricolorului de formația reșițeană Red Flame. Tinerii,în frunte cu solista lor, Iulia Modoacă, au făcut și ei atmosferă și i-au bucurat pe reșițeni cu muzica lor.

Cei mici s-au putut bucura de atelierele de pictură pe față ale cadrelor de la Centrul Primăvara, astfel că zona Victoria din cartierul Lunca Bârzavei a fost ”colorată” cu albinuțe, fluturași, zâne, tot felul de personaje de poveste.
Le mulțumim din suflet oamenilor de bine, care au venit și au donat pentru această cauză a Campaniei ”Muzică pentru viață” .
Oamenii cu suflet mare sunt așteptați până duminică seara să facă donații pentru acești copii cu totul și cu totul speciali.
Cristina Corocan