Accident de circulaţie pe Drumul Naţional 6, în Mehedinţi

593

     Un accident de circulaţie s-a produs astăzi pe Drumul Naţional 6, între Drobeta Turnu-Severin şi Şimian, în zona Taverna Sârbului.

Este vorba despre un autotren al cărui conducător auto nu a păstrat distanţa în mers, lovind din spate un autoturism în care se aflau 4 persoane.

Accidentul, produs pe DN6, a fost anunţat în dispeceratul ISU- SAJ de către un pompier aflat în timpul liber. Până la sosirea echipajelor, mr. Teodor Brînduşoiu a decuplat bornele autoturismului implicat în accident pentru a evita producerea unui incendiu.

Totodată, împreună cu alte două cadre medicale aflate în trafic, a ajutat la stabilizarea victimei încarcerate până la sosirea echipajelor, păstrând permanent legătura cu dispeceratul.

La locul evenimentului au fost mobilizate trei echipaje din cadrul Detaşamentului Drobeta Turnu-Severin cu o autospecială de descarcerare, o autospecială cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD.

Pompierii au descarcerat o victimă, conştientă, pe care au predat o echipajului SAJ, cu medic, ulterior fiind transportată la UPU. Alte două persoane aflate în autoturism au fost evaluate de echipajele medicale, însă au refuzat transportul la spital.

Sebastian Dragomir