Soţia şoferului român de TIR din Târgu-Jiu care a murit în urma unui tragic accident accident în Germania a postat un mesaj emoţionant pe Facebook.

Dani Rădulescu şi-a pierdut viaţa marţi, 10 aprilie, pe o autostradă din Germania, după ce a fost lovit mortal de un camion condus tot de un român în momentul în care a coborât din  TIR-ul său pentru a verifica dacă are o defecţiune. Bărbatul împlinise 41 de ani pe 23 martie

„Vreau să vă mulțumesc tuturor că v-ați gândit la soțul meu în asemenea momente de mare tristețe și vreau să vă comunic că mai durează câteva zile până când va fi repatriat. Atunci când o să știm exact ziua, o să-l ducem acasă, în Târgu-Jiu, strada Agriculturii, după care va fi înmormântat în satul Hodoreasca, comuna Câlnic, unde s-a ținut și cununia noastră religioasă, în urmă cu șase ani”, este mesajul postat de Oana Rădulescu, soția lui Dani,  pe Facebook.

Pe pagina personală de Facebook a lui Dani Rădulescu au fost postate zeci de  mesajele de condoleanțe. Acesta a lăsat în urmă o soție îndurerată și o fiică, minoră.

„Prea devreme, prea dintr-odată…Dumnezeu să te odihnească!”, „Cuvintele sunt de prisos in fata unei asemenea tragedii! Dumnezeu să te odihnească în pace!”, sunt doar două dintre numeroasele mesaje postate pe reţeaua de socializare.

Vezi mai jos imagini de la locul accidentului publicate de presa germană: