Sărbătoare în sportul din Caraș-Severin: doi handbaliști reșițeni se vor căsători sâmbătă!

Echipa de handbal masculin, CSM Reșița va reveni la finalul acestei săptămâni în fața propriilor suporteri, cu un joc important din etapa a 17-a A Diviziei A împotriva formației ADEP Satu Mare, ultima clasată. Meciul este programat duminică, 15 aprilie de la ora 18.00. Sâmbătă în familia handbalului reșițean are loc un eveniment important.

Ne-a spus mai multe din partea secției de handbal, Dorinel Gurbină:

”Așteptăm publicul iubitor de handbal să vină la sală într-un număr cât mai mare să susțină băieții spre o nouă victorie. Toți jucătorii sunt apți pentru această partidă. Avem și un motiv de bucurie: sportivul nostru Alexandru Vulpe își va uni destinul cu o altă handbalistă, Gianina Iung! Cununia va avea loc sâmbătă, 14 aprilie la Casa Căsătoriilor din Reșița, de la ora 14.00. Va fi oficiată de un alt iubitor de sport, antrenorul emerit de lupte, viceprimarul Reșiței, Adrian Dacica. Le urăm casă de piatră, fericire și sănătate!

Alexandru Vulpe este component al divizionarei A, CSM Reșița, iar Gianina Iung face parte din lotul Divizionarei A, CS Universitatea Reșița. Cei doi s-au cunoscut în sala de sport.

Echipa de handbal CSM Școlar Reșița, antrenată de Marcel Vulpe (tatăl lui Alexandru Vulpe) , se află pe ocupă 9 în clasament, iar adversara sa de duminică, Adep Satu Mare este pe ultima poziție. Liderul seriei B din divizia A este CSM Oradea.

Cristina Corocan

Cele mai citite

Related Articles